Tuesday, December 13, 2011

.:: Terima kasih lelaki masa hadapan ::.

Manusia..yang ada depan mata tak pernah nampak..tapi yang jauh itulah yang dikejar..ye itu manusia..mungkin sama juga seperti aku..kenapa lebih mengingati yang belum tentu pasti..tapi yang depan mata ada ni jauh dipinggirkan..kenapa? ahh manusia..seringkali tidak bersyukur dengan apa yang ada..Tapi jauh didasar hati bukan tidak bersyukur..tetapi hati masih lagi keliru..payah untuk melupakan kenangan lalu yang kadang kala hadir tanpa dipinta..takut untuk menghadapi masa akan datang..

Terima kasih lah buat lelaki masa hadapanku kerana sudi memahami..membaca setiap coretanku..bersabar dengan setiap kerenahku..tabah dengan hatiku yang sering berubah-ubah..masih setia menanti..Terima kasih..saya juga tidaklah sempurna..terlalu banyak kekurangannya..Terima kasih sudi menanti..Terima kasih berdiri teguh untuk melihat saya berjaya..Terlalu banyak yang kamu beri..hingga tak mampu saya membalasnya..

Awak..saya percaya satu hari nanti ketulusan hati awak akhirnya akan berjaya membuka sepenuhnya hati saya..saya percaya itu..insyaAllah kalau ada jodoh,pastinya saya akan menjadi yang halal buat awak..please hold on..Buat masa ni hati saya masih rapuh,masih keliru..hanya masa dapat mengubahnya..


No comments: