Wednesday, April 28, 2010

.::RuMaH::.

Rumah oooo rumah..masalah2..teringat lak tadi kira dok kate yang keputusan penginapan kolej yang kali kedua kuar ri khamis ni.?fuhhhh..berdebo lak..dapat ke tidak dok dalam hostel ni..haih..dari td dok terpk2..lau x dpt kan..ak nak dok rumah yang macam mane ea..first dalam kepala otak aku..mesti r rumah teres je.. hah..lbh krng cam ni r lam minda aku..dok ramai2 tuk mengurangkan kos sewa rumah..fuhhh..de ke rmh teres yang cntik2 kt area dkt2 ngan UMP nih.?fuhh..mcm xd je..hadoi..dah la membe ckp byk rmh dh pnh kowt..mslh2..tapi kan teringin nak dpt rmh cm ni.. hah..rumah banglo..besar..dpt dok rmai2..siap de swimming pool g..pe g lau xd air trjun r..kt UMP kn slalu xd air time2 final ni,lau dpt rmh cm ni xd r masalah lg..lalalala~syok tu..ptg2 dok bersantai..ngeh3...srnok2.. tapi mintak dijauhkan la dapat rumah yang macam ni..rumah papan..xmo2.. hahah..risau kowt rumah papan cam ni..t de org skedong naye je..yelah..rumah papan kan ley wat lubang..gile..huhuh..dh la xd pagar..naye je lau org nak pch msuk rmh kte..tidak3..dengan bunyi berkeriut nya lau jalan kt lantai..agagaga~lau kt kg nenek ku xpelah..ku dh bese..ngeh3..lg satu rumah yang patut dielakkan iaitu rumah setinggan..fuhh...desperate ngat pown janganlah korang dok pilih rumah ni.. fuhh..rumah setinggan..xmo3..lau x psl2 kena robohkan t kang naye..kui3..lagipown mesti keperluan asas cam air mesti x cukup..huhuhu.. so kwn2..pilih la rumah yang baik untuk anda tinggal k..=)))

2 comments:

biru laut said...

jum kita duk rumah bangglo tu...nak...agagaga

!! AkU sKaNdAl !! said...

heee..nak3..jum...de swimming pool tu..yeehhhaaaa...