Sunday, March 6, 2011

.::GiRls DaY oUt!::.

Jumaat,04/03/11 aku,tini,dengan nana kuar g kuantan.At first,mcm dah x nk kuar jgk..yelah jumpe SV time tu pun sampai dah petang dah..letih kowt..Tapi mengenangkan dah janji nak kuar ngan nana kitaorang pun kuarlah.Sebelum ni kuar aku just nak beli dinamo(dr.iqbal yg sbut dinamo,sbnrnya alternator)..haih..aku bab2 kereta ni bukan taw sangat..so iyekan je lah..bajet nak cari sendiri lah tu kat kuantan..haha..nasib tak g beli..kalau tidak kompem bazir je..yelah yang aku pikirkan dinamo basikal tu..huhu..alahai...

Dalam pukul 6.00 lebih macam tu kowt..kitaorang gerak..dapat la aku drive jap..sampai petronas je..haha..takut2 kowt..tu pun park kereta time nak isi minyak sikit lagi nak langgar tepi tu..dekat gile..sumpah x muat lau orang belah kiri nak kuar..haha..selebihnya tini la yang drive..die dah pro kowt..hehehe..

Sampai kat sane,ape lagi..karok lah..lepas gian gile lame x karok..15 lagu kowt..fuhh..sakit anak tekak..balik2 dah letih gile dah..mujur tak singgah tc..lau x memang lembik sungguh la badan..thanks to kawan2,even tgh kering gle sudi jgk kuar..haha..terakhir kowt tuk sem ni.!!hahah..


Dalam kereta..otw ke kuantan..


Hehe..kami bertiga..aku..nana..tini..


Dekat pizza hut..hehe..nyum..nyum..


Tini tukang bawak keta..hahaha..


Karok..jangan tak karok..haha..berpeluh2 nak nyanyi ni..muahaha..

ohhh sedanye air..yang chocolate tu aku yg punye..heheh..




Tini punye..sedap nasi ni..tp die bg rase time tgh2 panas..melecur lidah mak ngah..hoho..


Suke!!yeayyy! lain kali karok lagi ye kawan2..heheh..

P/S nana tak karok pun..jaga suare kowt..agaknya kalau die nyanyi mesti sedap kan suara..sebab tu die segan..hehehe..

Daa~ love u all my friend..mmuaahhh.!

2 comments:

sue sury said...

Amboi, chia.... seronoknyer die dapat kar0k.. lagu apa die nyanyi fatin?... huuhuhu~~~

fatin said...

chia karok?haha..
xd maknenya..
die msk blik karok je..
pastu dok diam2..hahahaha..