Saturday, May 7, 2011

.::MaMa.KaU kAsIh PeRmAtA HaTiKu::.

Entri ni bukan sempena hari ibu atau tidak.Bukan yang penting itu.Yang paling penting kita mengingati ibu yang telah melahirkan kita,membesarkan kita sampai sekarang ni.Setiap hari adalah hari ibu.Cuma bila kawan-kawan post pasal mak,ibu,umi diorang hatiku tersentuh lantas mengingati mama dirumah.RINDU..Sungguh aku rindu.Lepas ni praktikal 3 bulan.Tak dapatlah nak balik rumah.Yelah jauhkan.Kalau dekat tiap-tiap minggu aku balik.Hehehehe..


My mama


Muda tak?haha..tah la aku pun xtahu apa rahsia ma aku ni.Tapi kalau kitaorang jalan sama memang orang akan ingat kami adik beradik.tinggi,saiz memang lebih kurang je dengan aku.Tapi aku nampak lagi muda sikit la kowt.hehehehe..Teringat hari tu time nak pilih kain untuk baju raya tahun ni kan.tokey kedai tu siap dengan pekerja diarong dok asyik memuji ma aku je.haha..nak suruh beli kain diorang lah tu.haha.Dah lah kebetulan taste tahun ni warna merah kan sebab nak matchkan dengan kasut aku beli hari tu.

Time ni ma datang kuantan. hantar aku datang sini.

Dekat rumah

Hehe.candid gambar mama.

Heeeee

Habis ma kena penyek

Walaupun ma tak dengar dan tak tahu.Cukuplah Along abadikan disini.I love u so much ma. Biarlah apa pun yang berlaku mama tetap mama Along dunia dan akhirat. Semoga mama panjang umur dan diberi kesihatan yang baik.Along sayang mama....

With Love,

4 comments:

deAnza-wAnda said...

happy mothers day wat mama awakk!!

FaTiN sHaZwAnI said...

tq wanda..kite pulakkan..hahaha..t kte smpaikan wish awak eh..

-JuvItArs- said...

la...'along' ke..hahahah (sj gedix~~)

FaTiN sHaZwAnI said...

la..baru taw ke..hahaha..