Friday, February 18, 2011

.::WeLdInG::.

Bila difikir-fikirkan balik kan..kadang-kadang aku rasa macam tak percaya je yang aku ni boleh amik kos chemical eng..gas tech pulak tu..agak mencabar sebenarnya bagi aku seorang perempuan..tahun 3 sem 2 ni barulah kami didedahkan dengan core subjek kami..yang sebenarnya bidang kami..kadang-kadang tak tahu nak cakap macam mana..bukan menyesal..tapi tu lah macam tak percaya je aku boleh pilih salah satu kos ni kan masa apply u dulu..takpelah..ini semua sudah ketentuanNYA..mungkin ada hikmahnya..

Hah...yang bestnya kan..sem ni jugak la kitaorang ade amik subjek gas lab..hah yang ni agak mencabar la bagi aku..haha..untuk pertama kalinya pada hari ini aku buat welding..welding taw x..selama ni aku tengok pun takut..nak tengok dekat2 lagilah..tapi hari ni kena buat sendiri welding tu..walaupun x cantik..haha..bengkang bengkok kowt..


antara hasil welding kami..xingat sape punye..kira ok la kan..hehe..


aku sewaktu melakukan welding..hehe..

kitaorang tak amik gambar banyak pun..susah kowt nak pegang hp tu..heheh..ni pun time last lepas habis exp..try buat lagi sekali..so korang..ingat..jangan ingat lelaki je boleh buat welding..perempuan pun boleh jugak tau.!


8 comments:

-JuvItArs- said...

hebat2~~ jgn serik ngn api yg pns dhla...

!! AkU sKaNdAl !! said...

hahaha..baek..
aku taw mesti ko xkagum..
tapi x kire aku kagum gak..
hahaha..

Silent said...

wooowww.kagum! ;p

fatin said...

hahaha..
jum try skali mizah.!
men percikkan api..heheh..

biru laut said...

bajet jek tuh...penakot....kui3

!! AkU sKaNdAl !! said...

eeee..mmg la takut..
tp mmg kena try tau.!
semua org buat..
kite pun buat gk..eleh..
3 jenis welding sume try..
SMAW,GMAW..hohoho..
jahat x percaya.!

biru laut said...

time welding...pejam mata...kah3

!! AkU sKaNdAl !! said...

mane ade.!ish..
lau pejam mata kompem la x nmpk..
apelah..
pkai bnda alah tu pun dh menggelapkan..