Thursday, February 10, 2011

.::Pretty Princess Closet Giveaway::.

ngeee..tadi dok singgah blog kawan ku linda. oke nampak entry die yang atas sekali tu..seyes tertarik dengan gambar baju yang die gembar-gemburkan itu..mmg cantik kalau die pakai time bertunang t..hihi..nampak je terus ku bukak blog yang menjual baju tu..seyes xtaw contest mulanya..bukak blog babyprincesscloset ni bru lah taw..

View punye view aku suke dengan satu jubah ni..actually dah lame mengidam nak pakai jubah moden ni..seyes cantik2..tapi selalu mcm labuh sangat..huhu..x cukup ketinggian tol..


cantik kan?heeee..

dalam banyak2 baju yang ade aku berkenan yang ni..warna biru ni..nampak cantik je..aku suke bahagian leher die tu..tapi kalau free hair xpelah kan..ni pakai tudung bukan nampak pun..hehe..x kire2.!yang penting baju ni telah membuat ku jatuh hati..chewaahh..xtido malam la lepas ni..harga die RM150..ok la kowt..sesuai dengan kecantikkan jubah ini..

alahai..nak2 jubah ni..huhu..kawan2 meh la melawat owner blog ni..

untuk contest kali ni aku mahu tag:



2 comments:

biru laut said...

baju nak kawen ke tu...awak???

!! AkU sKaNdAl !! said...

xmolah..kawen t mestilah lagi grand..hihi..