Thursday, February 10, 2011

..:AkU dAh AdA lEsEn!!::.

hehe..poyo gile an..orang len dah berzaman ada lesen p xd kecoh pun..rileks je..ade aku kisah?haha..ok dengan bangganya ak nak bgtaw korang semua yang aku dah ade lesen P..lesen P oke..hehe..

Alhamdulillah sebelum cuti raya cina hari tu aku amik test jpj..nasib baik lulus walaupun banyak gile en tu bebel kat aku..ade je x betul..huhu..agaknya time tu aku amik test dalam kol2..die dah lapar kowt time tu..huhu..sabarjelah..tapi ape2 pun thanks sebab bagi saya lulus.!16/20..cukup2 makan je pun jalan raya punye..wawawa..


lesen P saya..bangganya..weeeeeeee ^_^


2 comments:

biru laut said...

boley la bawa abe g jale-jale lepah ning...hik3

!! AkU sKaNdAl !! said...

haha..leh2..tp abe mesti dok sebelah..x berani lah saye..sore2..