Saturday, December 11, 2010

.::FaCeBoOk TaKdE PrIvAcY???::.


huh..malas la aku nak cite panjang lebar..korang pun sedia maklumkan dengan profile facebook yang baru..yang pasti yang baru ni lebih nak mengorek rahsia kita..oke fine..ape yang kita komen kat status org pun kuar kat wall kite..haih..benci la benci..tapi xtaw macam mane nak tukar balik fb lame..huh..sadis..rase dah x selamat =((

2 comments:

z.a.r.i.t.h said...

oh yekeee? dah lama deactivate FB so macam tak tahu ape FB buat skang ni. lahhh pulak FB ni. mcm2.

!! AkU sKaNdAl !! said...

hoho ye ke zarith..fb dh de profile bru dh..xtaw mcm mane nk anuh yg lame..accept je la..kui2..