Saturday, October 30, 2010

.::BuSy..BuSy..BuSy::.

Hari ni 30/10/2010..bulan 10 thn ni byk tarikh yang cantik2 kan..kui3..mengenai kebusyan ku..act xdelah busy sangat tapi boleh tahan la..sampat stress2,sakit pale segale..hamik..huh..!! beselah..adat..studentkan..memang x bley nak lari la..lagi2 minggu last sebelum bermulanya study week..mmg kaw2 kena perah otak segala..time ni la segala test nak ni buat,segala assignment perlu dihantar,segala projek perlu dihantar dan dipresent...fuuuhhh..-_-'
Tapi alhamdulillah...berakhir juga minggu yang menderitakan itu..dapatlah juga melegakan diri walaupun x cukup lega..sebabnya? masih ada lagi sisa-sisa keja yang belum disiapkan lagi..report ip msh belum dihantar..and hari selasa ni ada test lab ee pulak..malasnyelah hai.....
ye..sabar fatin..sabar..ni sume dugaan..dugaan insan yang sedang menuntut ilmu..dan itu normal..okie?chill...^_^
harap semuanya berakhir dengan baik...x sabar nak balik..rindu sangat kat my mom..16/11/10 along balik ye ma..lama x jumpa kan..ckp dengan tepon x same dengan jumpa depan2...rindu...T_T
tunggu ye ma..tunggu kepulangan anakmu ini..heeee..love u so much mom..!!

3 comments:

Silent said...

gud luck sayang eh~ hehe..aq pun tgh minggu minggu busy neh.hohoho

!! AkU sKaNdAl !! said...

good luck jge tuk kamu sayangku..
ye3..beselah..x berakhir lagi ni kan..nak balik..!!

!! AkU sKaNdAl !! said...

good luck jge tuk kamu sayangku..
ye3..beselah..x berakhir lagi ni kan..nak balik..!!