Thursday, April 29, 2010

.::SeDiH AaAaAaaa::.

ok..sekarang jam menunjukkan pukul 3.56 pagi..dan roomateku masih lagi berusaha,study dengan penuh sungguh-sungguh(yo yo o je)..aku lak xtaw nak buat pe..nak tido x ngantuk(beselah simptom yang aku hidapi ni)..ngeh3..esk diorang dah habis paper ley balik..tinggalkan aku sorang2 kat cni..sob3x..sadisnye...t tinggal berdua je la kat bilik ni..haih..sepi la aku..macam mana nak study ni diorang xde..even though nana suka ngat bebel kt ak swuh study,ak taw de beknya..cuma aku je x sdr dri..huhu..nana..thanks ye..tah jumpa ke tidak ko sem depan(yelah satu bilik lagi ke x t.?jap ak dpt ke dok dlm..hmmm)..Ikin mmg x jumpalah..die akan berhijrah ke pekan..lau jumpa pown jarang2 gila kowt..sadis..!!selamat tinggal ikin..huk3..roomate2..sape je lah dapat fhm ak t..aaaaaaaaaaaaaa..cam disaster jep..agagagaga~ok fine..aku kena terima k..fuh...ok..last paper 6 hb mei t..lme g kan..agak2 nya sementara tu aku nak wat pe je la..lame gak gap ni..nk blk risau x study lak..payah2..wondering....hmm...

2 comments:

hiro said...

knapa masuk sekolah ump? kkkkiiiikiii

!! AkU sKaNdAl !! said...

kalau boleh mmg xmo msk..tp dh dpt nk wt cm ne an..kui3..