Monday, May 2, 2011

.::ApE NaK jAdI::.

Beberapa hari ni aku rasa macam tak betul sikit.Lagi-lagi hari ni.Okey aku tido awal gile semalam(awal la dari biasa).dalam pukul 10 lebih gitu.Pagi nak aku bajet nak bangun awal.nak study la konon-kononya.tapi harapan tidak menjadi kenyataan.walaupun fb aku telah deactivated ak masih lagi boleh berfoya-foya di twitter dan blog.ahakz!satu soalan je dapat tengok pagi tadi.melihat member2 yang masih indah dibuai mimpi menyebabkan aku tidur semula selepas beberapa lama.hehe.dan sekarang baru nak bangun.adeh! ape nak jadi ni.exam nak dekat dah.hari rabu ni.lepastu gap sehari.sambung hari jumaat.ape nak jadi? hehe. Harap kawan-kawan doakan lah aku yang tak berapa nak rajin ni.hihihi.

Sebenarnya aku mengidam nak minum ini.Hari tu rase tini punya sedap.Woohaaa..Sedap.Try la pergi warung mana-mana order k.Yang buat die special tu hah.lapisan yang bawah sekali.ada gula melaka.so sometimes rase die macam cendol.heh.tak kisahlah.yang penting aku tengah ngidam sekarang ni.


sumber:Google


With Love,

5 comments:

Ashraf said...

dah follow:D greetings..
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

-JuvItArs- said...

it's called three layer tea or teh hai peng @ some kopitiams..

srious sdap!! jom..??

!! AkU sKaNdAl !! said...

ashraf-tq..heee..

juvitars:heee..baru sat tadi pekena..gambang food court..phewww...

Aarrghitsme said...

ape la nak jadi kan ! hahaha ..

jom follow saya punyer blog .dan komen jugak yer ..

http://aarrghitsme.blogspot.com

fatin said...

hehe..mmg tah ape2 lah..wohaa...