Friday, April 1, 2011

.::AkHiRnYa DaPaT JuGaK::.

Alhamdulillah..bersyukur sangat rase..sungguh gembira sangat..Akhirnya dapat juga satu company untuk aku praktikal..untuk aku blaja selok belok bekerja..syukur sangat..lapang dah dada at least tak perlu lagi nak memikirkan tempat praktikal..terima kasih Ya Allah..bukakkan hati miss tu tuk terima daku..wuwuwu..


kawan engineering sdn bhd

Ni lah company yang aku dapat..tapi kat ipoh,perak..kalau nak diikutkan jauh tu..tapi nak buat macam mane..xde rezeki nak dapat tempat yang dekat2..xpelah..mungkin ada hikmahnya dapat disitu..mungkin dah ditakdirkan kowt..sekian lame menunggu dan menunggu..heeee..

kawan2 yang dekat perak nanti boleh jumpa kat sane tau..hihi..mood:bahagia sesangat ;) ni baru dapat tempat praktikal kan..kalau dapat tempat bekerja nanti lagi lah bahagia..seronok...En.pemilik hati pun suke je..heee..tapi jauh sikit la dari die..xpelah..mungkin nak mengajar kami hidup berjauhan sedikit..rindu2 sket..En pemilik hati pernah kate yang rase rindu tu mencambahkan kasih yang mendalam..die suka kalau rindu die banyak2..ngadew kan die?heee.. ;)

Thanks for reading ! ;)

6 comments:

-JuvItArs- said...

wah...kamoo dh dpt tmpt prac ye...? thniah2... nnt jg dri leklok kt tmpt org...ahhahaha tgl kt mn nnt? umah dh dpt ke?

!! AkU sKaNdAl !! said...

heeee..
mekasyeh awok~
dop ag..
nantilah..
mak cik ad kt perak jgk..tp kt manjung la..ngeh3..t mntk tlong die kowt..

Misz Eisya said...

oit... da dkat dgn Manjung tu... nnti jenguk2 la aq kat manjung. Aq n piji ada kat sana. praktikal pn kat sana ^^

fatin said...

hihi..insyaAllah jmpe2 eh t..membe ak pown rmai dpt kt manjung..heheh..

biru laut said...

tahniahhh...dah ucap... nak ucap lagi kat sini.....

jaga diri lelok lah ya kat sana...
walau jauh mana..di mana berada.. ingat Allah, Mak ayah...jaga semua kebajikan diri dan ibadah...
jaga penampilan moga jadi yang terhebat....dan terbaik...

fatin said...

baiklah~

terima kasih abang tuk ingatan tu..