Thursday, March 17, 2011

.::CiNtAn CiNtUn::.

hahaha..xley bla tajuk..x kire nak letak jugak!hihi..12/03/11 bersamaan ngan hari sabtu hari tu aku kuar 'bercintan cintun' dengan En pemilik hati..hihi..dapatlah jua melepaskan rindu..lame x jumpe..walaupun duduk satu U tapi sebenarnya agak jarang2 sangat kitaorang dapat jumpa..yelah..masing2 bz kan..beselah lumrah kehidupan..yang mane yang penting haruslah diutamakan dulu..belajar tu penting taw!nanti dapat keje bagus,ade duit baru bley kawen..kawen?heeeeee...(berangan..)..


ini saye..hihi..


Aktiviti kami..beselah..mesti nak tengok wayang..taw x cerita ape?HMM oke?suka sangat...sebab teringin sangat nak tengok cite tu..and dapat tengok kan..sure excited! pada pendapat aku cite ni okelah..not bad..kite terbaeklah dalam banyak2 cite kat Malaysia ni..korang2 yang belum tengok lagi tu silalah tengok dipawagam berhampiran oke (iklan kejap)..hehe..

Lepas tu jalan2 je pun..hihi..yang paling penting tuk hari tu first time karok ngan die!waaaa..sangat segan oke..x pernah dok melalak depan En.pemilik hati..haha..segan tau..hilang keayuan shaye..eceyhh..(ayat xley bla)..haha..First song senja nan merah..awie ft ziana zain..ziana zain?erkkk..x sampai suara nk menyaingi die..hahaha..dh la xtaw sangat lagu tu..bg can En.pemilik hati layan sorang2 je..haha..

Gambar berdua?x bley2..orang kate bahaya kalau ade yang cemburu kalau letak gambar berdua (ayat x ley bla)..haha..tapi happy keluar dengan die..tiap kali dapat bersama pun rase sangat bahagia..sangat2..terima kasih En.pemilik hati..


2 comments:

biru laut said...

nak ngorat ley...:P

!! AkU sKaNdAl !! said...

x boley la awok..
xnampak ke saye dah berpunye tu..
t die mrh awk bru taw!