Sunday, December 19, 2010

.::StYlE yOuR hIjaB cOnTeSt::.


oke..contest ni dari En.woot woot

-STYLE YOUR HiJAB-


kenape gua buat contest pasal tudung lak nieh..duh..


sebab gua suke fesyen hijab lah..tehee..tengok la page FASHION kat atas tuh ! grr


syarat penting nak join!!


1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu


2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !


4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )


selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :


1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^


2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )


3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^


5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )


6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)


7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^


9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )


HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

maka dengan ini aku mempertaruhkan gambar ni


kui3..sesaje je nak join nih..haha..cuba nasib..

oke kali aku nak tag


join oke korang..hehe..tata..^_^


6 comments:

Mizz Dayana said...

nak join. nak join. hehehhe

!! AkU sKaNdAl !! said...

join pat.! heheh..

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ^^

jom bace entry lain pulak ! xD

!! AkU sKaNdAl !! said...

waalaikumsalam...
okie tq..
heee sure.!
byk informasi kowt..

Silent said...

cesss..sengaje je mengundang malu aq neh. ade ke ajak aq? cam ko xtau je aq neh selekeh.huhu.konpem le aq pkai tudung bawal je.pastu konpem silang kupu2 or terus angkat ats. sy xpndai la wak. ;)

!! AkU sKaNdAl !! said...

mengade..mengade..!! mizah stylo kowt..kna join jgk.!