Monday, May 3, 2010

.::I LoVe@hAtE wHeN BoY HaVe GiRlFrIeNd StILL FlIrTiNg Me::.

HAHAHAHA...(bg can gelak dulu ye) ok berkaitan entry kali ni..LOVE ke HATE?risau nak bagi jawapan kat cni..bimbang ada yang terasa dan ada yang tak puas hati dengan ku nanti..heheheh.. kalau ku kate I LOVE WHEN BOY HAVE GIRLFRIEND STILL FLIRTING ME mesti ramai x puas hati kan..mesti akan de yang kate ku gatal la..hahahah..aku nak bagi pendapat la..lelaki kalau macam ni,mmg x blh nk buat suami la..seyesly..lau die still flirt org len mksudnya die x serius pun dgn hubungan korang..dan mungkin die bersama ngan korang sebab tkut kesunyian,atau die just perlukan korang time ni je..lepas tu x..so lau korang TERjumpa dengan lelaki mcm ni tlong REJECT k..x perlu korang membazir kasih sayang kat org yg x reti menghargai.. hakikatnya mana la ada perempuan yang suka dimadukan kan..x suke kan kaum kite ditindas..so semestinya aku macam korang I HATE WHEN BOY HAVE GIRLFRIEND STILL FLIRTING ME.. selain risau kena serang t,ku juge x smpai hati nak melukakan hati perempuan tu..selain tu mungkin satu hari ku akan menerima nasib seperti perempuan tu..x mustahilkan..so better cari lelaki yang single+ikhlas+jujur+baik+kuat agama..ada x laki macam tu lagi kt dunia ni..harap ada lagi..wink*wink...

2 comments:

kacang said...

sumenye saye setuju.
saya sependapat dgn u.
=)

!! AkU sKaNdAl !! said...

marilah kite pegi mencari cinta sejati..
=))